THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Kommunikation

Kommunikation

Smartphones

Kyocera tilbyder en række smartphones til den mest krævende bruger - herunder robuste håndsæt, der er både vandtætte, støvtætte og stødsikre.
*TORQUE og IGNO er registrerede varemærker tilhørende Kyocera Corporation i Japan.

TORQUE® G04(Japan)

DuraForce PRO 2 (U.S.A.)

Kantan smartphone(Japan)

DIGNO® J(Japan)

Tablets

Tablets er blevet en uundværlig ressource til information og kommunikation i vores dagligdag, uddannelse og erhvervsliv. Kyoceras tablets er vandtætte, støvtætte og brugervenlige.

Qua tab(Japan)

Specialiseret forretnings-fane(Japan)

Funktionelle telefoner

Kyocera har udviklet Kantan Keitai og andre ekstremt holdbare telefoner for optimal brugervenlighed. Vi tilbyder et bredt udvalg af modeller for at imødekomme forskellige brugerbehov.
*TORQUE og IGNO er registrerede varemærker tilhørende Kyocera Corporation i Japan.

Kort Keitai(kun Japan)

TORQUE® X01(Japan)

Kantan Keitai(Japan)

DIGNO® Keitai2(Japan)

IoT

Kyocera-teknologi letter den hurtige indførelse af IoT med innovative løsninger til forskellige applikationer og LTE-moduler med høj holdbarhed i dagens sammenflettede verden.
* IoT: Internet of Things

GPS-multienheder

LTE-M-knapenheder

IoT-enheder

IoT-moduler

Informationsanlæg og telekommunikationstjenester

Kyocera driver andre virksomheder i informations- og kommunikationsteknologi (ICT), telekommunikationsteknik, miljø- og energiteknik, og virksomhedsrådgivning. Vi kan bistå med implementering og drift på fire hovedområder: Informationsplatforme, kommunikationsinfrastruktur, harmoniseret økonomi og økologi-infrastruktur, og virksomhedsledelsesplatforme.

Information- og Kommunikations Teknologi

Vores informations- og kommunikationsteknologiløsninger (ICT) understøtter informationssystemer, virksomhedsressourceplanlægning, sikkerhed, sky-databehandling, IoT-netværkstjenester, digital marketing med mere.

Telekommunikations Udvikling

Vi tilbyder oprettelse af trådløs infrastruktur, drift og vedligeholdelse og transmissionsoptimering til telekommunikationsformidlere samt støtte til opbygning af kernenetværk til basisstationer og tjenester.

Miljø- og Energi Udvikling

Vi leverer en one-stop-tjeneste, der omfatter design, indkøb, installation, drift og vedligeholdelse af store solenergianlæg og andre offentlige og industrielle solenergisystemer med omfattende erfaring inden for design og installation både til lands og til vands.

Virksomheds-rådgivning

Vi leverer konsulenttjenester til implementering af Kyoceras unikke Amoeba Management System, der hjælper kunderne med at indføre systemet, yder driftsstøtte og letter driften af relaterede informationssystemer.