THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Kommunikation

Kommunikation

Kommunikationsenheder og basestationer

Kyocera har udviklet innovative mobiltelefoner siden fremkomsten af analoge trådløse 1G-tjenester og infrastrukturprodukter, inkl. basestationer, siden konverteringen til 2G. Vi fortsætter med at udvikle nye informations- og kommunikationsteknologier på baggrund af den ekspertise, vi har samlet løbet af hele denne proces.

5G

For at imødekomme behovene hos lokalsamfund og kommercielle brugere hjælper Kyocera virksomheder og regeringer med at udnytte 5G-netværk effektivt.

5G Smart Routere (prototype)

IoT

Kyoceras IoT-enheder er designet til forskellige applikationer for at gøre det nemmere at tilpasse IoT-løsninger.
* IoT: Internet of Things

GPS-trackere med radiomodtager

GPS-multienheder

LTE-M-knapenheder

Smartphones, Feature Phones og Tablets

Kyocera henvender sig til en bred vifte af brugere med sit omfattende udvalg af mobile enheder, der prioriterer brugbarhed i den virkelige verden, herunder robuste telefoner med vandtæt, støvtæt og stødfast modstandsdygtighed.
*TORQUE og IGNO er registrerede varemærker tilhørende Kyocera Corporation i Japan.

TORQUE® G04 (Japan)

Android One S6 (Japan)

BASIO4 (Japan)

DIGNO® Keitai3 (Japan)

DuraXV Extreme (U.S.A.)

Specialiseret forretnings-fane (Japan)

Informationsanlæg og telekommunikationstjenester

Kyocera driver andre virksomheder i informations- og kommunikationsteknologi (ICT), telekommunikationsteknik, miljø- og energiteknik, og virksomhedsrådgivning. Vi kan bistå med implementering og drift på fire hovedområder: Informationsplatforme, kommunikationsinfrastruktur, harmoniseret økonomi og økologi-infrastruktur, og virksomhedsledelsesplatforme.

Information- og Kommunikations Teknologi

Kyocera bruger AI-, IoT-, cloud- og sikkerhedsteknologier til at hjælpe med at transformere dagligdagens forretninger og levere IT-løsninger på de problemer, som vores kunder og samfund står overfor.

Telekommunikations Udvikling

Kyocera tilbyder en one-stop-service til telekommunikationsselskaber, lige fra design, bygning, drift og vedligeholdelse af trådløs infrastruktur til forbedring af signalkvaliteten. Vi leverer også konstruktionssupport til de kernenetværk, der bruges til basestationer og trådløse tjenester.

Miljø- og Energi Udvikling

Vi leverer en one-stop-tjeneste, der omfatter design, indkøb, installation, drift og vedligeholdelse af store solenergianlæg og andre offentlige og industrielle solenergisystemer med omfattende erfaring inden for design og installation både til lands og til vands.

Virksomheds-rådgivning

Vi leverer konsulenttjenester til implementering af Kyoceras unikke Amoeba Management System, der hjælper kunderne med at indføre systemet, yder driftsstøtte og letter driften af relaterede informationssystemer.