THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Dokumentløsninger

Dokumentløsninger

Udskrivnings- og flerfunktionsmaskiner

Kyocera tilbyder en komplet serie af printere og multifunktionelle produkter (MFP'er), der er både økologiske og økonomiske, til kunder, som spænder lige fra hjemmekontorbrugere til større virksomheder. En unik egenskab ved vores produkter er den enestående ydeevne med lang levetid, hvilket har givet dem et stærkt omdømme over hele verden.

ECOSYS-printere

Takket være vores samlede ekspertise inden for udvikling af dokumenthåndteringsudstyr med langtids-ydeevne kan ECOSYS-printere hjælpe med at minimere miljøpåvirkningen og netværksdriftsomkostningerne.

TASKalfa multifunktionsmaskiner (MFP’er)

Betegnelsen TASKalfa-MFP'er er dannet ved at kombinere ordene task og alfa. TASKalfa er designet med patentbeskyttet, ultra-pålidelig teknologi for at maksimere arbejdseffektiviteten, så TASKalfa-MFP'er leverer omfattende dokumentløsninger for enhver bruger.

Kun toner

Der er installeret miljøvenlige toner-only-billeddannelsessystemer i alle ECOSYS-produkter. Da kun tonerkassetten kræver regelmæssig udskiftning, reduceres driftsomkostningerne og affaldsmængden kraftigt.

Enterprise Content Management (ECM)-løsninger

Kyoceras Enterprise Content Management (ECM)-løsninger forbedrer kundernes produktivitet og effektivitet gennem omfattende styring af data og dokumenter. Kombineret med vores patentbeskyttede dokumentsoftware er Kyoceras ECM-løsninger udviklet helt internt og dækker alle aspekter af dokumenthåndtering, fra input til output. Desuden sikrer problemfri forbindelse med Kyocera-printere og MFP'er en total ECM-service.

Inkjet-udskrivningssystemer

Inkjet-udskrivningssystemer

Ved hjælp af patentbeskyttede billedbehandlings- og papirhåndteringsteknologier, der er udviklet til kontorprintere og MFP'er, udvider Kyocera sin inkjet-teknologi til kommercielle udskrivningsapplikationer såsom kataloger og direct-mail-brochurer.

Kyocera Document Solutions Tildeles den Tyske Blue Angel Award

Kyoceras første ECOSYS-printer, FS-1500, blev lanceret i 1992 som et nyt koncept inden for branchen og kunne udskrive 300.000 sider uden service og tonerpåfyldning. En senere version, der blev udviklet i 1997, var den første printer i verden, der vandt Tysklands Blue Angel-miljømærkepris. I dag, mere end et kvart århundrede senere, fortsætter ECOSYS-printere med lang levetid med at sætte nye standarder.