THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Industri- og bilkomponenter

Industri- og bilkomponenter

Finkeramiske komponenter

Lige siden grundlæggelsen har intet kunnet måle sig med Kyoceras finkeramik. Vi bruger vores omfattende ressourcer i forskning, udvikling og fremstilling til at udvælge de mest optimale råstoffer og fremstillingsmetoder til enhver given opgave. Nybrud og forbedringer i mange forskellige brancher bliver fremmet af Kyocera finkeramiks enestående kvalitet.

Industrimaskineri

Finkeramik har bedre fysiske og kemiske egenskaber end metaller og plastik. Kyocera udnytter disse egenskaber til at understøtte fortsat teknologisk fremgang i verdens mest vitale industrier.

Komponenter til ultrahøjt undertryk

Kyocera komponenter, der er udviklet gennem bindingsteknikker mellem keramik og metal, har betydet høj pålidelighed for opgaver med ultrahøjt undertryk på en lang række højteknologiske fabrikations- og videnskabelige forskningsfelter.

Halvlederfremstilling og LCD fabrikationsudstyr

Kyocera skaber finkeramikker uden lige, ved hjælp af kontinuerlig materialeudvikling. Vi benytter finkeramik til fremstilling af strukturelle komponenter med høj præcision, varme tolerance og kemisk stabilitet – dette forbedrer fremstillings processen af silicium wafer’s, hvilket muliggør højere kredsløbs densitet og forbedrer produktionen af LCD.

Safirsubstrater til LED’er

Substrater af meget pålidelige enkeltkrystalsafirer bliver brugt til at forme det galliumnitridlag der er nødvendigt i LED-produktionen.

Informations- og kommunikationskomponenter

Kyoceras brede vifte af materialer og fremstillingsteknologier med høj præcision bidrager til, at kommunikationsenhederne bliver mindre og ydelserne større.

Finkeramik til faststofoxid brændselsceller (SOFC)

Brændselscellerne frembringer elektricitet og en varmekilde til varmtvandsforsyningen ved, at få brinten i gasformig brændsel til at reagere med ilten i luften. Kyocera udnytter de finkeramiske materialer og produktionsteknikker til fremstilling af nyskabende cellelegemer til brændselsceller, og på den måde skaber vi den næste generation af energikilder med betydeligt forbedret effektivitet, holdbarhed og lavere CO2 udledning.

Automobilkomponenter

Kyocera leverer et bredt udvalg af komponenter til biler, hvilket kræver en ekstrem grad af pålidelighed. Vores produkter understøtter den hastige udvikling af elektronik i bilerne, så de bliver smartere, sikrere, renere og mere komfortable.

Keramikgløderør

Vores gløderør bliver brugt i mange start- og stop-mekanismer, hvor der kræves hurtig opvarmning, holdbarhed ved høje temperaturer og pålidelighed over længere driftsperioder.

Iltfølervarmelegemer

Vores varmefølsomme sensorer kommer op på driftstemperatur få sekunder efter man starter en kold motor. Dette skaber en renere udstødning fordi udstødningsfølerne fungerer næsten øjeblikkeligt.

Piezoelektrisk spoler til indsprøjtningsdyser

Disse komponenter yder ultrahurtig respons og nøjagtig styring af brændstoftilførslen, så dieselmotorer nu er renere end nogensinde før.

Fotoceller

Høj pålidelighed og glimrende optisk registrering bidrager til forbedret kørselssikkerhed og bekvemmelighed.

LCD-skærme

Kyocera udvikler og leverer flydende krystal displays (LCD) til bilindustrien, der kræver pålidelighed under en lang række driftsforhold. Vores LCD’ere har ligeledes en række anvendelser på andre markeder, herunder telekommunikationsapparater, afprøvnings- og måleinstrumenter, samt spillemaskiner.

Bildisplays

Kyoceras enestående teknologier løfter datavisning i biler op på et højere plan med individuelt tilpassede forme til instrumentbræt, klimaanlæg, navigation og bakkamera.

LCD-skærme til industriel brug

Til industrielle anvendelsesområder kan Kyocera tilbyde et bredt sortiment af produkter, herunder displays med ekstra høj lysstyrke og berøringsfølsomme skærme.

Frontrudeprojektion (Head-Up Display – HUD) giver øget sikkerhed i biler

Frontrudeprojektion (Head-Up Display – HUD) viser vigtige oplysninger som f.eks. hastighed og rutevejledning på bilens forrude, så førerens øjne forbliver rettet mod vejen. Kyoceras avancerede materialer og design producerer projektioner i høj opløsning med høj lysstyrke med henblik på mere sikker kørsel.

Industrielle værktøjer

Fra CNC-skæreværktøjer til pneumatiske og elektriske værktøjer så understøtter Kyocera som en betydningsfuld industriel værktøjsproducent et bredt udvalg af markeder.

Skæreværktøjer

Ved at muliggøre hurtigere og mere effektiv bearbejdning understøtter Kyoceras skæreværktøjer vigtige områder som automobilindustri, tungt udstyr og rumfart.

Pneumatiske og elværktøjer

Vi støtter vores kunder med en bred vifte af værktøjer til forskellige fremstillingsindustrier såsom byggeri og bilmontering, såvel som til boligejer-, hobby- og gør-det-selv-markedet.

Optiske komponenter

Vi fremstiller mange typer optiske komponenter til både privat- og virksomhedsbehov med fokus på linser til videoudstyr og bilkameraer.

Asfæriske linser

Linser til biler og scannere

Optiske enheder til fabriksautomation og medicinsk brug