THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Livsstil og miljø / andet

Livsstil og miljø / andet

Miljø- og energiløsninger

Kyocera har forpligtet sig til at udvikle og levere solcellepaneler og genereringssystemer lige siden den første oliekrise i begyndelsen af 1970'erne. Udvidelsen af denne produktlinje førte os ind på nye energiservice-forretningsområder, som vi fortsat vil udvikle i vores bestræbelse på at skabe en fremtid med lavt kulstofforbrug og lav CO2 udledning.

Solenergisystemer

Kyocera tilbyder en lang række solcellepaneler af høj kvalitet med langsigtet pålidelighed til en bred vifte af tagformer og terræntyper.

Solpaneler til værker og industri

Kyocera Group tilbyder integrerede vedvarende energianlæg der omfatter produktion af solpaneler, anlægs design, installation, drift, og vedligeholdelse. Vores anlæg bliver brugt som solcellekraftværker, både på fastland såvel som flydende på ferskvandsreservoirer.

Virtual Power Plant (VPP)

Ved at udvikle innovative VPP-løsninger søger Kyocera at fremme brugen af vedvarende energi i endnu højere grad. VPP'er bruger et online-netværk til at styre den vedvarende energi, der genereres i hjem og på fabrikker, og balancere udbud og efterspørgsel ved hjælp af de nyeste lagringsbatteri-forbundne energistyringsteknologier og IT-løsninger.

Solid Oxide Fuel Cell (SOFC)-systemer

Kyoceras miljøvenlige SOFC-kraftvarme-produktionssystemer udnytter effektivt den varme, der er et biprodukt ved elproduktion. Ved at fortsætte med at generere strøm, selv under omfattende strømsvigt, bidrager denne teknologi i høj grad til forbedret energisikkerhed og menneskelig velvære.

Energiservicevirksomhed

Kyocera har oprettet en ny energiservicevirksomhed i Japan, der giver kunderne mulighed for at installere solcelleanlæg i boliger uden startomkostninger.

Medicinaludstyr

Kyocera leverer ortopædiske ledimplantater, tandimplantater og andet medicinaludstyr, der er udviklet vha. vores avancerede materialeteknologier og overfladebehandlingsekspertise, og som hjælper med at forbedre livskvaliteten.
*Aquala, BIOCERAM AZUL og AG-PROTEX er registrerede varemærker tilhørende Kyocera Corporation i Japan og andre steder.

Aquala® langtidsholdbar ortopædisk led-teknologi

BIOCERAM® AZUL medicinske keramikmaterialer

AG-PROTEX®

AG-PROTEX er en teknologi, der fremmer fiksering og antibakterielle egenskaber i forbindelse med ortopædiske implantater og således fremmer affinitet mellem implantatet og patientens naturlige knogler.

Dentale implantater

Smykker & køkkengrej

Takket være en enestående krystaldannelsesteknik laver Kyocera omkrystalliserede ædelsten, der består af de samme stoffer som deres naturlige modstykker. Vi har desuden udviklet køkkenredskaber af meget slidstærke keramikker og andre produkter der beriger dagdagen.
※Crescent Vert® er et registreret varemærke tilhørende Kyocera Corporation i Japan og andre lande.

Smykker

Smykkestene i betagende farver og med ideel gennemsigtighed bliver markedsført under mærket Crescent Vert® samt andre brands.

Keramiske køkkenredskaber

Ud over vores verdenskendte keramiske knive anvender vi vores patentbeskyttede keramiske teknologier til at skabe et stadig større udvalg af funktionelle og stilfulde køkkenredskaber.

Hoteller

Vores hotelvirksomhed er baseret på en forpligtelse om at levere gæstfrihed med et hjerteligt smil. Kyocera driver to separate hoteller i Japan; et eksklusivt resort i Kagoshima designet af den berømte arkitekt Kisho Kurokawa med varme kilder, en swimmingpool og andre sportsfaciliteter; samt et elegant storbyhotel i hjertet af Kyoto, en international by med gamle traditioner.

Hotel Kyocera (Kagoshima, Japan)

Officielt websted

Hotel Nikko Princess Kyoto (Kyoto, Japan)

Officielt websted