THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Livsstil og miljø / andet

Livsstil og miljø / andet

Solenergi

Kyocera har udviklet fotoelementer siden den første oliekrise i begyndelsen af 1970erne ud fra grundtanken om at forbedre verden med vedvarende energi. Vi har siden da øget vores produktudvalg til at omfatte solceller til el-produktion, lagringsbatterier og energistyringsaggregater (EMS) til beskyttelse af miljøet og grøn omstilling.

Solpaneler til private

Vi leverer solpaneler i forskellige størrelser og faconer til at passe æstetisk ind i diverse tagtyper og samtidig forøge den samlede el-generering.

Solpaneler til værker og industri

Kyocera Group tilbyder integrerede vedvarende energianlæg der omfatter produktion af solpaneler, anlægs design, installation, drift, og vedligeholdelse. Vores anlæg bliver brugt som solcellekraftværker, både på fastland såvel som flydende på ferskvandsreservoirer.

Home Energy Management Systems (HEMS) (Japan)

HEMS-teknologien optimerer energiforbruget i hjemmet ved at gøre strømforbruget synligt og ved at styre hjemmets apparater.

Lithium-ion-batteri-lagringssystemer (Japan)

Vores populære lithium-ion-lagringssystemer kan oplades om natten - når priserne er lavest - for at minimere hjemmets omkostninger. De kan også levere nødstrømforsyning under strømafbrydelser og kan fungere som lokal strømforsyning til et bolig-solsystem.

Lancering af ny forretningstjeneste for solenergi.

For at maksimere synergier mellem Kyocera og Kansai Electric Power Group blev der den 1. april 2019 etableret et nyt konsortium: Kyocera Kanden Energy LLP. Denne nye virksomhed sigter mod at udvide brugen af vedvarende energi i Japan gennem en ny tjeneste, der installerer Kyocera solenergi-genererende systemer uden opstartspris for kunderne.

Medicinaludstyr

Kyocera leverer ortopædiske ledimplantater, tandimplantater og andet medicinaludstyr, der er udviklet vha. vores avancerede materialeteknologier og overfladebehandlingsekspertise, og som hjælper med at forbedre livskvaliteten.
*Aquala, BIOCERAM AZUL og AG-PROTEX er registrerede varemærker tilhørende Kyocera Corporation i Japan og andre steder.

Aquala® langtidsholdbar ortopædisk led-teknologi

BIOCERAM® AZUL medicinske keramikmaterialer

AG-PROTEX®

AG-PROTEX er en teknologi, der fremmer fiksering og antibakterielle egenskaber i forbindelse med ortopædiske implantater og således fremmer affinitet mellem implantatet og patientens naturlige knogler.

Dentale implantater

Smykker & køkkengrej

Takket være en enestående krystaldannelsesteknik laver Kyocera omkrystalliserede ædelsten, der består af de samme stoffer som deres naturlige modstykker. Vi har desuden udviklet køkkenredskaber af meget slidstærke keramikker og andre produkter der beriger dagdagen.
※Crescent Vert® er et registreret varemærke tilhørende Kyocera Corporation i Japan og andre lande.

Smykker

Smykkestene i betagende farver og med ideel gennemsigtighed bliver markedsført under mærket Crescent Vert® samt andre brands.

Keramiske køkkenredskaber

Rustfri letvægtskøkkenredskaber, der holder skarp æg længere og er populære på grund af deres lette brugstilgang.

Hoteller

Vores hotelvirksomhed er baseret på en forpligtelse om at levere gæstfrihed med et hjerteligt smil. Kyocera driver to separate hoteller i Japan; et eksklusivt resort i Kagoshima designet af den berømte arkitekt Kisho Kurokawa med varme kilder, en swimmingpool og andre sportsfaciliteter; samt et elegant storbyhotel i hjertet af Kyoto, en international by med gamle traditioner.

Hotel Kyocera (Kagoshima, Japan)

Officielt websted

Hotel Nikko Princess Kyoto (Kyoto, Japan)

Officielt websted