THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Halvlederkomponenter

Halvlederkomponenter

Keramiske pakker og substrater

Keramikpakker og substrater med høj pålidelighed hjælper med at miniaturisere komponenter, der anvendes i smartphones, fiberoptik, bilelektronik (f.eks. LED-belysning) foruden en bred vifte af andre anvendelser. Kyocera udnytter sin brede ekspertise indenfor materialer, forarbejdning og designteknologi for at sikre uovertruffen substrat- og pakkeydelse.

Keramikydersider til elektronisk udstyr

Kyoceras ultra-små keramiske ydersidesamlinger til krystaloscillatorer og andre komponenter bidrager til miniaturisering af smarte produkter og forbedrer samtidig ydeevnen.

Keramiksamlinger til billedsensorer

Keramiksamlinger til billedsensorer bidrager til skabelse af mindre kameraer med højere ydeevne.

Optikkomponenter

Kyocera støtter det bredbåndsinternet vi har i dag med komponenter såsom fiberoptikstik og laserdiodesamlinger, der beskytter signalapparatur og sikrer høj hastighed.

Keramiksamlinger til LED’er

Varmeledningsevnen og pålideligheden på Kyocera’s keramik produkter, gør dem ideelle til samling af LED’er, der benyttes i alt fra husholdningsbelysning til forlygter på biler.

Flerlags keramiske substrater til ECU’er i biler

Kyoceras kompakte ECU-substrater bliver brugt i drivaggregaterne i biler, hvor de bidrager med høj kredsløbs densitet, varmemodstand, varmeafledning og pålidelighed.

Miniaturekrystalenheder

Ultra-små keramiske pakker hjælper med at miniaturisere højfunktionelle krystal-enheder, som er essentielle i elektronik. Disse pakker, der kun måler 1,0 x 0,8 mm og dermed er blandt verdens mindste, beskytter krystallen via fuld hermetisk tætning, hvilket giver høj pålidelighed.

*Baseret på Kyoceras forskning pr. maj 2020

LED-belysning giver en uovertruffen farvegengivelse

Kyoceras specialdesignede LED-belysning skaber nøjagtig farvegengivelse - og tilfører dermed rigdom til gallerier og museer og forbedrer kommercielle processer lige fra industriel inspektion til akvakultur.

Organiske materialer

Den hurtige udvikling af informations- og kommunikationsteknologier (IKT) og internettet har givet anledning til en ekstraordinær stigning i funktionaliteten og ydeevnen for elektroniske enheder. Vores økologiske pakker og printplader bidrager til at understøtte denne udvikling.

“Flip-Chip” samlinger

Disse findelte flerlags samlinger har det sidste nye i mikro-ledningsføring og lavprofil flerlagsteknologi. De understøtter forbedret funktion og ydelse i servere, routere og mobile kommunikations enheder.

Flerlagede trykte kredskort med høj densitet

Disse højtydende kredskort bliver brugt i de mest avancerede servere og telekommunikationsudstyr, der skal have bundkort i storformat og kan kræve op til 50 lag.

Sammensatte kredskort

Disse kredskort er udbredt i pc’er, mobilapparater og andet udstyr med højdensitetskort på ydersiden.

Underlag for millimeterbølgeradar til automobilindustrien

Disse underlag, der omfatter en integreret antenne, er efterhånden blevet uundværlige med hensyn til at opdage forhindringer, i takt med at samfundet orienteres mod selvkørende køretøjer.

Organiske materialer

Vores øvrige forretningsområder strækker sig til en bred vifte af industriområder såsom digitalt udstyr, bilproduktion og energi, baseret på vores organiske materialeteknologi.

Epoxyindkapslings-materialer til halvledere

Kyocera tilbyder nye epoxy-materialer til overførings- og kompressionsstøbeprocesser, der bruges i et bredt udvalg af lette, masseproducerede varer.

Støbeforms fæstemasse

Strømførende pastaer til halvledere, lysdioder, strømforsyninger og elektroniske komponenter bidrager til at imødekomme stigende ydelseskrav. Eksempler omfatter nano-sintrede metalpastaer og højtermisk ledende pastaer.

Isolerende lak

Vores flammehæmmende lakker er designet til at reducere miljøbelastningen og samtidigt muliggøre et nyt effekt- og effektivitetsniveau inden for elmotorer - herunder elmotorer, der anvendes i de nyeste elbiler og industrielt udstyr.