THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Om Kyocera-koncernen
  4. Meddelelse fra ledelsen

Meddelelse fra ledelsen

Vi stiler efter at skabe ny værdi og sikre kundernes tilfredshed, ved at kombinere Kyocera Groups mange stærke sider.

Hos KYOCERA bestræber vi os på at levere produkter og services, der kommer vores kunder til gode. Princippet "Kunden i første række" er vores topprioritet. Opfyldelsen af vores kunders ønsker kræver, at vi har de bedste kompetencer på arbejdsmarkedet - et nødvendigt udgangspunkt for enhvert arbejde, især fremstillingsvirksomhed - samt "styrken til at opnå", som gør, at vi opnår værdifulde mål uden at fejle. Vores praksis med Kyocera-filosofien og Amoeba Management-systemet er begge særdeles vigtige for at opnå dette. Begge principper stammer fra Kyoceras tro på en ledelse baseret på de tætte bånd i menneskets sind.
Når alle medarbejdere forener deres indsats og tager del i ledelsen, finder alle glæde og tilfredsstillelse i arbejdet ved at opdage deres fulde potentiale og dermed udvide deres sind og vokse som individer.
Virksomheder består af mennesker. Kvaliteten af en teknologi, et produkt eller en service afhænger af menneskene bag. Vi vil fortsat levere nye værdier til vores kunder, med medarbejdere, som udlever deres drømme, arbejder entusiastisk og når deres egne mål.

Kyocera's filosofi

Kyocera's filosofi hviler på liv og ledelse. De centrale principper er "Gør det, der er rigtigt som menneske", et koncept som vi tager med i alle vores beslutninger. Ved at vise vigtigheden af retfærdighed og omhyggelige anstrengelser, tjener de som et paradigma for vores væremåde.

Filosofi, nøgleord

Amoeba-ledelsessystem

(decentraliseret ledelse)
“Amoeba Ledelse“ betyder at opdele en organisation i små enheder, der arbejder som uafhængige profit-and-loss centre, der er kædet samme med deres respektive markeder. Dette system fostrer ledere med ledelsesansvarlighed og skaber fundamentet for Kyoceras "ledelse hos alle medarbejderne".

Om Amoebaledelse