THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Om Kyocera-koncernen
  4. Meddelelse fra ledelsen

Meddelelse fra ledelsen

Kombinationen af Kyocera-koncernens forskellige styrker for at skabe ny værdi

Bestyrelsesformand og repræsentativ direktør Goro Yamaguchi Præsident og repræsentativ direktør Hideo Tanimoto

Siden Kyocera blev grundlagt i 1959 er vores virksomhed vokset på grundlag af den ledelsesrationale, der er udviklet af vores grundlægger dr. Kazuo Inamori: ”At skabe muligheder for materiel og intellektuel udvikling med henblik på alle vores medarbejdere og ved hjælp af vores fælles indsats at bidrage til samfundets og menneskehedens udvikling."
Ændringerne i de samfundsmæssige og økonomiske strukturer skrider hurtigt frem, i større målestok og på grundlag af hidtil nye, usete perspektiver.
Som følge heraf forventer vi mange nye forretningsmuligheder, men som en ægte global virksomhed har vi også et ansvar med henblik på at tackle et bred spektrum af samfundsmæssige problemer.
For at Kyocera-koncernen kan bidrage til samfundet, løbende forbedre vores virksomheds værdi og opretholde vores ledelsesrationale, er vi overbevist om, at det er nødvendigt at fortsætte med at påtage sig nye udfordringer i stedet for at være bundet af traditionelle måder at tænke på.
Som følge af det presserende behov for handling som svar på vores skiftende tider sigter vi mod at øge Kyoceras virksomheds værdi og opnå et bæredygtigt samfund ved at anvende alle vores teknologiske kapaciteter ogledelsesressourcer og ved at hjælpe hver enkelt medarbejder til at nå sit fulde potentiale.