THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Om Kyocera-koncernen
  4. Virksomhedens Motto

Virksomhedens Motto

Virksomhedens Motto

“Livet er en gave fra universet, som vi mennesker skal behandle med respekt for og kærlighed til vores medmennesker”Gå til dit arbejde med ydmyghed og et åbent sind. Respekter universets skæbne, behandl alle mennesker med kærlighed og elsk dit arbejde. Elsk din arbejdsplads og hav kærlighed til dit fædreland.

Ledelsesrationale

Vores virksomhed skal skabe materiel og åndelig lykke for alle vores medarbejdere, samt bidrage til at fremme menneskehedens og samfundets udvikling.

Ledelsesfilosofi

Leve sammen. Harmonisk sameksistens med henblik på vores lokale og globale samfund samt naturen.
Harmonisk sameksistens er det grundlæggende fundament for alle vores forretningsaktiviteter, da vi arbejder for at skabe en verden med velstand og fred.

Menneskelige værdier og tillid

I begyndelsen var Kyocera en lille fabrik uden hverken de store finansielle ressourcer eller resultater. Det eneste, vi kunne sætte vores lid til, var teknologisk viden på et begrænset område og 28 kolleger. Kyocera har siden den dag arbejdet ud fra et ledelsesprincip om at skabe en virksomhed, der bygger på gensidig tillid. En virksomhed, hvor alle yder en indsats for holdet, og hvor ledelsen dedikerer sit arbejde til at opfylde medarbejdernes forventninger. Vi skal ikke være drevet af individuelle interesser, men sammen skabe en arbejdsplads, som medarbejderne holder af og respekterer. Det siges, at menneskets sind er skrøbeligt, og at der ikke skal meget til, før vi ændrer vores tanker og følelser. Omvendt er der heller intet så stærkt som menneskelige bånd, der bygger på tillid. Kyoceras udvikling er og vil i al fremtid være baseret på menneskelige værdier og tillid.

Grundlægger Kazuo Inamori