Dokumentløsninger

Udskrivnings- og flerfunktionsmaskiner

Kyocera tilbyder et stort udvalg i printere og multifunktionsmaskiner (MFP’ere), der både er økonomiske og økologiske, til såvel forbrugere som store firmaer. Enestående langtidsdrift har givet vores printere et stærkt renommé på verdensplan.

ECOSYS printere

Kyoceras ECOSYS-printere tilfredsstiller på een gang tre vigtige anliggender: De er indrettet på at reducere indvirkning på miljøet (økologi), minimere driftsudgifterne (økonomi), og sikre ubesværet integration i informationsnetværk (systemer).

TASKalfa multifunktionsmaskiner (MFP’er)

Den indbyggede ultra-pålidelige teknologi i alle Kyocera TASKalfa MFP’ere giver enhver bruger et alsidigt sæt dokumentløsninger.

Kun toner

Når man løber tør for toner, skal der kun fyldes toner på, og ikke udskiftning af engangsprintpatroner. På den måde reducerer man miljøpåvirkning og minimerer samtidig både driftsudgifter og affaldsmængde.

Amorf siliciumtromle (a-Si)

Disse fotoreceptortromler beskyttes af tykke lag amorft silicium (a-Si) og amorft kulstof (a-C), som giver vores konventionelle modeller dobbelt så lang brugslevetid – cirka 600.000 sider. 

PSLP-tromler

Kyocera har udviklet PSLP-tromlen (enkeltlaget fotokondukter med positiv ladning), der har pålidelig ydelse med 10 gange så lang holdbarhed som konventionelle OPC’ere – med kapacitet på op til 100.000 tryksider uden reservedelsforbrug.

ECOSYS er et registreret varemærke tilhørende Kyocera Corporation i Japan og andre lande.


Solutions Forretning

Kyocera’s dokumentløsninger eliminerer driftsproblemer ud fra en bedømmelse af brugerens dokumentmiljø og påvisning af strategier til reduktion af udgifter og forbedring af produktivitet. Vi undersøger omhyggeligt alle driftsbetingelser og foreslår fortsatte forbedringer til opfyldelse brugerens behov.

HyPAS (hybridplatform til avancerede løsninger)

MDS (dokumentstyringstjeneste)

HyPAS er et registret varemærke tilhørende Kyocera Document Solutions Inc. i USA.


Kyocera Document Solutions Tildeles den Tyske Blue Angel Award

Kyoceras første ECOSYS-model, FS-1500, blev lanceret i 1992 som et nyt koncept inden for dokumentudskrivning og kunne udskrive 300.000 sider uden vedligeholdelse udover tonerpåfyldning. En senere version, der blev udviklet i 1997, var den første printer i verden, der vandt Tysklands Blue Angel-miljømærkepris. Siden da er Kyoceras ECOSYS-teknologi blevet standarden for dokumentudstyrs ydeevne og holdbarhed.