Elektroniske enheder

Elektroniske komponenter og enheder

Elektroniske komponenter er afgørende for næsten alle former for elektronisk udstyr lige fra smartphones og bærbare enheder til industrimaskiner. Kyocera bidrager til udviklingen af elektronik gennem avanceret teknologi og høj kvalitet i hele fremstillingsprocessen.

Strømenheder

Strømenheder er afgørende for højspændings-, højstrømstrømkredsløb, og Kyocera tilbyder en omfattende række produkter, som kan bidrage til at spare energi i alt lige fra forbrugerprodukter til industrielt udstyr. 

Krystal-enheder

Krystal-enheder spiller en nøglerolle i al digital teknologi, fra smartphones til biludstyr og Internet of Things (IoT). Kyocera styrer hver eneste fase af fremstillingen af krystal-enheder, og avler endog sit eget syntetiske krystalmateriale.

Kondensatorer

Vores flerlags keramiske kondensatorer er fremstillet med avancerede dielektriske materialer og præcise produktionsteknologier. Disse understøtter udviklingen af minimalistiske, lette og meget funktionelle elektroniske enheder.

SAW-enheder

SAW-enheder (Surface Acoustic Wave) bruges i smartphones og andet trådløst kommunikationsudstyr. Kyoceras omfattende sortiment af SAW-enheder omfatter filtre og duplexere.

Stikforbindelser

Stikforbindelser er en vital byggesten i moderne elektronik. Kyoceras stikforbindelser opfylder krævende behov, herunder ultra-små størrelser og højfrekvent drift, der bidrager til at udvide funktionaliteten af elektroniske enheder.

Elektroniske komponenter og enheder (AVX)

Amerikanske AVX Corporation er et selskab under Kyocera-koncernen med speciale i elektroniske komponenter. Med et solidt fundament indenfor elektronisk udstyrsteknologi og en bred produktportefølje er AVX i færd med at ekspandere sin udvikling, produktion og salg på verdensplan.

Ultraminiature-krystalenheder til Internet of Things (IoT)

At gøre en krystal-enhed mindre er traditionelt gået ud over enhedens ydeevne. Takket være optimalt elementdesign har Kyocera overvundet denne udfordring og skabt en af verdens mindste* krystal-enheder - og dermed bidraget til udviklingen af IoT-teknologi og trådløse 5G-kommunikationsnetværk.

*Baseret på Kyoceras forskning pr. januar 2018.


Udskrivningsenheder

Kyocera leverer udskrivningsenheder til de tre primære digitale billedudskrivningsmetoder: Elektrofotografisk, termisk og inkjet. Vores avancerede materialer og procesteknologier gør det muligt for udskrivningsudstyret at producere udskrifter hurtigere og med højere opløsning på et bredt udvalg af udskrivningsmedier. 

Termiske printhoveder

Udstyr med Kyoceras termiske printhoveder (varmefølende og termisk overførsel) kan anvendes til mange forskellige ting, såsom foto-, stregkode- og bonprintere.

a-Si foto receptor tromler

Langtidsvirkende amorfe siliciumfotoreceptortromler har fremragende holdbarhed i kraft af god slidstyrke – og pga. fortræffelig lysfølsomhed udskriver de skarpe klare billeder i en fart.

Inkjet-printhoveder

Inkjet-printhoveder er den primære komponent i udskrivningsudstyr til erhvervsbrug til opgaver lige fra direct mail-brochurer til mønstrede tekstiler. Vi støtter branchens udvikling ved at muliggøre udskrivning i små oplag og brugertilpasset on demand-udskrivning.