Forskning og udvikling

F&U

Kyocera Group driver forsknings- og udviklingsfaciliteter, der beskæftiger sig med materialer, komponenter, enheder, udstyr, systemer og software. Kyocera står også bag et globalt forskningsnetværk, der er specialiseret i produktionsprocesteknologier. Vi arbejder konstant på at udvide Kyocera Groups kompetencer ved at forbinde vores avancerede teknologier, hvorved vi kan udvide virksomheden og samtidig bidrage til samfundet.

Medicinsk F&U

Kyocera arbejder for at udvikle nye sundhedsevalueringsprodukter og teknologier til fremme af sundhed og udvikling af et samfund, hvor borgerne kan nyde den optimale grad af sundhed og velvære.

Udvikling af produktionsteknologi

Kyocera udvikler nye procesteknologier og produktionsudstyr til udvikling af mere effektive produktionslinjer – fundamentet for produktion. Herved kan vi forbedre omkostningskonkurrenceevnen, mens vi akkumulerer produktionsekspertise.

Udstyr F&U

Kyocera udvikler elementær teknologi til skabelse af ny værdi i mobiltelefoner og informationsudstyr. Vi laver forbedringer med disse teknologier og arbejder på at fremme standardisering af næste generation af mobilkommunikations- og dokumentløsninger.

Software F&U

Kyocera udvikler eget software for at kunne tilføre maksimal værdi til vores komponenter og enhedsforretning. Dette understøtter firmaets fortsatte indsats for at skabe nye forretningsområder, og fører ofte til førende software teknologier.

System F&U

Kyocera udvikler udstyr og systemer til anvendelsesformål inden for miljø, energi og biler samt til nye markeder gennem kombination af de forskellige teknologier.

Komponent F&U

Komponent R&DKyocera foretager research på komponenter for vores eksisterende applikationer, samtidig med udviklingen af produkter med et potentiale for at skabe helt nye markeder.


Primære forsknings- og udviklingsafdelinger

R&D Center, Kagoshima (Japan)

R&D Center, Keihanna (Kyoto, Japan)

På Nakayama Kontoret (Yokohama, Japan)

På Osaka Daito Kontoret (Japan)

KYOCERA Document Solutions HQ R&D Center (Osaka, Japan)

Hos KYOCERA International, Inc. (San Diego, U.S.A.)

AVX Corporation (Greenville, South Carolina, USA)


En Leder indenfor immaterialrettigheder (IP-rettigheder)

Kyocera-koncernen blev igen anerkendt blandt "Top 100 Global Innovators" i 2018. Hvert år vælger Clarivate Analytics, en verdensomspændende udbyder af informationstjenester, 100 virksomheder og forskningsorganer baseret på intellektuelle ejendomsattributter inden for områder som totalt antal patenter, patent-succesrate, global rækkevidde og indflydelse hos patenter i henvisninger og citater. Kyocera har modtaget denne pris fire år i træk siden 2015 for løbende at udvikle og beskytte intellektuel ejendomsret som et væsentligt ledelsesaktiv.

Beslægtede link