Engageret Account Manager Direkte Salg

13. december 2017

KYOCERA er i vækst – du har mulighed for at blive en del af succesen … KYOCERA har en unik filosofi, hvor beslutninger tages lokalt, og den enkelte medarbejder har stor beslutningskompetence og indflydelse på den lokale strategi. Vi arbejder som en lille startup virksomhed med stor energi, agilitet og højt til loftet - men vi er en del af en af verdens største virksomheder og er markedsledende i flere europæiske lande. Er du træt af stort bureaukrati og tunge beslutningsveje? Savner du dynamikken og glæden ved at kunne gøre en forskel og kunne få lov til at gøre en forskel? Så har du nu muligheden for at blive en del af KYOCERA familien.

KYOCERA søger netop nu en engageret Account Manager til kontoret i København!

Din opgave bliver bearbejdning af primært nye kunder med udgangspunkt fra vores kontor i Glostrup. Potentialet og udviklingsmulighederne er store, og du får til opgave at udvikle og varetage dialogen med primært nye kunder i vores direkte salgsteam, hvor fokus er på mellemstore og større virksomheder. Du får derved mulighed for at udvikle vores forretning i en retning, hvor der investeres kraftigt.

Som nyansat i KYOCERA får du den støtte, opmuntring og træning, som du behøver for at lykkes og udvikles. Vi vil investere i din faglige udvikling igennem et grundigt on-boarding program med produkttræning, løsningssalg og KYOCERAs filosofi.  Du vil endvidere have mulighed for at bliver certificeret inden for seneste salgsmetodik (KSE certified)

KYOCERA er midt i en transformation, og vi tilbyder markedets mest komplette produktprogram suppleret med en lang række innovative løsninger, der skaber værdi for vores kunder.  Du vil være med til at ændre den måde, virksomheder i Danmark arbejder på ved at tilbyde markedet de mest innovative løsninger inden for dokumenthåndtering. Du vil blive anerkendt som en ekspert på området. Din opgave bliver at rådgive nye kunder om løsninger og produkter, der skaber værdi for dem, og du skal sikre opbygningen af et langvarigt partnerskab. Du skal følge kunden igennem hele projektforløbet og være garant for en kontinuerlig opdatering og opfølgning.

Det bliver også din opgave at:
• Benytte den digitale platform og booke kundemøder.
• Udarbejde tilbud til nye og eksisterende kunder samt forhandle og udarbejde kontrakter
• Opbygge egen salgs-pipeline og sikre løbende budget opnåelse  
• Planlægge og gennemføre personlige salgsaktiviteter med support fra marketing teamet

KVALIFIKATIONER & KOMPETENCER

  • 3-5 års erfaring med B2B salg løsningssalg
  • Erfaring fra mellemstore og større organisationer
  • Kendskab til kopi og print er IKKE en betingelse
  • Bopæl i Københavnsområdet (arbejdssted Glostrup)

PERSONLIG INDSTILLING

  • Højt drive med et stort hunter-gen
  • En selvmotiverende og selvstartende ”Yes, we can”-tilgang og viljen til at vinde
     

KYOCERA SOM ARBEJDSPLADS
KYOCERA er en ekspansiv international virksomhed med en stærk virksomhedsfilosofi, som vi værner om dagligt. Vi har en fri, uformel og humoristisk tone som grundlag for en seriøs og professionel opgaveløsning. KYOCERA er kendetegnet ved at have et omsorgsfuldt arbejdsmiljø, og hvor beslutninger tages lokalt.

 

Send din ansøgning sammen med dit CV til os på info@ddk.kyocera.com mærket ”Account Manager 2017/18” i emnefeltet inden udgangen af januar 2018. Udvælgelse og ansættelse sker i samarbejde med CareerSearch.
 

OM OS

KYOCERA Document Solutions Danmark A/S er en førende producent af systemer til dokumenthåndtering og markedsfører printere, MFP'ere samt en bred vifte af softwareløsninger. Vi har hovedsæde i Glostrup, hvorfra vi sælger og supporterer KYOCERAs sortiment af dokumentløsninger i Danmark gennem et netværk af autoriserede distributører og forhandlere.

KYOCERA Corporation
KYOCERA blev grundlagt i 1959 og har hovedsæde i Kyoto og er nu en af ​​verdens førende producenter af fin-keramiske komponenter til informations- og kommunikationssystem-industrier.

Med koncernens nettoomsætning på mere end 11,7 mia. EUR for regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2015 og med 68.000 medarbejdere på verdensplan (pr. 31. marts 2015), er KYOCERA blandt de 500 mest velkonsoliderede virksomheder i hele verden (BusinessWeek). De mange datterselskaber i Europa er dedikeret til salg og markedsføring af laserprintere og kopimaskiner/ multifunktionelle produkter, såvel som kontordokumentløsninger, mikroelektroniske komponenter, fin-keramiske produkter og solcellemoduler.  Alle KYOCERA virksomheder verden over følger en unik ledelsesfilosofi, der har til formål at integrere sociale og miljømæssige ansvar i alle aspekter af virksomheden.
Læs mere om KYOCERA filosofi ...Scroll to top