THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Miljø & energi

Miljø & energi

Avanceret ren energiteknologi for et bæredygtigt samfund

Med udgangspunkt i vores bestræbelser på at forbedre situationen i verden ved hjælp af vedvarende energi har vi udviklet, produceret, og anvendt solenergisystemer i næsten et halvt århundrede, og vi har for nyligt udvidet vores energiløsninger til at omfatte batteriteknologier og relaterede produkter.
I fremtiden vil vi fortsat udvikle nye løsninger, der beskytter miljøet globalt og bidrager til at opnå et samfund uden kulstofemissioner.

Udvikling af egen energiteknologi

Avanceret batteriteknologi for ren energi

Kyocera udvikler tre typer batteriløsninger til at skabe, lagre og gemme vedvarende energi: solpaneler, lagerbatterier, der lagrer elektricitet som en nødstrømskilde, og højeffektive Solid Oxide Fuel Cells, der genererer elektricitet fra brint eller naturgas, mens de producerer varmt vand fra den varme, der skabes ved elproduktion.

Vi ønsker at virkeliggøre bæredygtige smarte byer, så vi udfører tests for at løse de energiproblemer, som forskellige regioner, virksomheder og fabrikker står over for. Vores koncept bruger kunstig intelligens (AI) til at forudsige både strømforbruget fra kommercielle brugere og strømforsyningen fra vedvarende energikilder, hvilket gør det muligt at balancere energiforsyning og efterspørgsel bygning for bygning eller område for område.

*SOFC: fastoxidbrændselscelle (Solid Oxide Fuel Cell)

Produkter & løsninger

Inkjet-tekstilprinter til bæredygtig mode

FOREARTH*1

Rengøring af maskiner og andre processer i konventionelt tekstil- og stoftryk*2 efterlader enorme mængder industrispildevand. For at løse dette store og voksende miljøproblem har Kyoceras nye inkjet-tekstilprinter, FOREARTH, et vandfrit koncept, som eliminerer mange processer, såsom forbehandling, rengøring og dampning, der bruger store mængder vand. Med FOREARTH sigter vi mod at reducere modeindustriens miljøindvirkning. *1 "FOREARTH" er et registreret varemærke eller varemærke tilhørende KYOCERA Corporation i Japan og andre lande. *2 Trykning henviser her til trykning af mønstre på stof.

Miljøvenlig produktudvikling

CERAPHIC® LED-lys

Lilla LED’er og fluorescerende RGB materialer byder på strålende og smuk belysning i adskillige scenarier, herunder kunstmuseer og restauranter.
De har avancerede farvegengivelsesegenskaber og kan producere lys, som er næsten identisk med naturligt sollys.

*“CERAPHIC” er et registreret varemærke tilhørende KYOCERA koncernen i Japan og andre lande

Keramisk kniv med bio-afledt skaft

Håndtaget på denne kniv er lavet af et bio-afledt materiale fra sukkerrør for at reducere olieforbruget.
forbrug. Vi udvider også vores brug af 100 % genanvendelig, plastfri emballage.