THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Forskning og udvikling

Forskning og udvikling

F&U

I enhver ny æra vil vi sigte mod at være pionerer og afprøve grænser, som andre undgår, og udforske de sjældnere betrådte stier. Inspireret af vores grundlægger vil vi stræbe efter at fremstille unikke produkter, skabe ny værdi på teknologiens forkant og opbygge en lysere fremtid for menneskeheden.
Dette er vores DNA.

Kyocera-koncernen driver adskillige store forsknings- og udviklingsfaciliteter, der fokuserer på materialer, komponenter, enheder, udstyr, systemer og software. Kyocera varetager også et globalt forskningsnetværk med speciale i produktionsprocesteknologier. Med F&U-knudepunkter i Minatomirai (Yokohama, Japan) og Keihanna (Kyoto, Japan) stræber vi efter at berige de intellektuelle, teknologiske og ledelsesmæssige ressourcer i vores forskellige produktlinjer. Vi fremmer også åben innovation ved at samarbejde med andre institutioner med det formål at udvide vores forretning og samtidig bidrage til udviklingen af en bedre verden.

Primære forsknings- og udviklingsafdelinger

Minatomirai Forskningscenter (Yokohama, Japan)

Keihanna Forskningscenter (Kyoto, Japan)

Monozukuri R&D-laboratorium (Kagoshima, Japan)

Indenfor på Osaka Daito-kontoret (Japan)

KYOCERA Document Solutions HQ R&D Center (Osaka, Japan)

Hos KYOCERA International, Inc. (San Diego, U.S.A.)

AVX Corporation (Greenville, South Carolina, USA)

Promovering af Kyoceras F&U's åbne innovationsaktiviteter gennem den nyligt lancerede Open Innovation Arena (OiA)

Kyocera fremmer åben innovation for at skabe ny værdi gennem interaktion både mellem vores egne forskere og med eksterne teknologipartnere. OiA er et nyt websted, der informerer om disse aktiviteter og sætter innovatører i forbindelse med hinanden med henblik på udklækning af nye ideer. Webstedet bringer de seneste nyheder inden for teknologisk udvikling fra Kyoceras forskellige F&U-afdelinger samt information om events, der fremmer eksternt samarbejde.