THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Forskning og udvikling

Forskning og udvikling

F&U

I enhver ny æra vil vi sigte mod at være pionerer og afprøve grænser, som andre undgår, og udforske de sjældnere betrådte stier. Inspireret af vores grundlægger vil vi stræbe efter at fremstille unikke produkter, skabe ny værdi på teknologiens forkant og opbygge en lysere fremtid for menneskeheden.
Dette er vores DNA.

Kyocera-koncernen driver adskillige store forsknings- og udviklingsfaciliteter, der fokuserer på materialer, komponenter, enheder, udstyr, systemer og software. Kyocera varetager også et globalt forskningsnetværk med speciale i produktionsprocesteknologier. Med F&U-knudepunkter i Minatomirai (Yokohama, Japan) og Keihanna (Kyoto, Japan) stræber vi efter at berige de intellektuelle, teknologiske og ledelsesmæssige ressourcer i vores forskellige produktlinjer. Vi fremmer også åben innovation ved at samarbejde med andre institutioner med det formål at udvide vores forretning og samtidig bidrage til udviklingen af en bedre verden.

Primære forsknings- og udviklingsafdelinger

Minatomirai Forskningscenter(Yokohama, Japan)

Keihanna Forskningscenter(Kyoto, Japan)

Monozukuri R&D-laboratorium(Kagoshima, Japan)

Indenfor på Osaka Daito-kontoret(Japan)

KYOCERA Document Solutions HQ R&D Center (Osaka, Japan)

Hos KYOCERA International, Inc. (San Diego, U.S.A.)

AVX Corporation (Greenville, South Carolina, USA)

En Leder indenfor immaterialrettigheder (IP-rettigheder)

Kyocera-koncernen blev igen anerkendt blandt "Derwent Top 100 Global Innovators" for 2018-19. Hvert år vælger Clarivate Analytics, en global informationstjenesteudbyder, der specialiserer sig i intellektuel ejendom og patenter, 100 virksomheder og forskningsinstitutioner baseret på intellektuelle ejendomsattributter inden for områder såsom samlet antal patenter, patent-succesrate, global rækkevidde samt patent-indflydelse i citater. Kyocera har modtaget denne pris i fem på hinanden følgende år, hvilket afspejler vores engagement i at udvikle og beskytte intellektuel ejendomsret.