THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Information & kommunikation

Information & kommunikation

Forbinder verden med informations- og kommunikationsteknologi (ITK)

En verden i stadig forandring giver næring til efterspørgslen efter hurtigere, mere bekvemme og mere pålidelige kommunikationsformer.
Kyoceras ekspertise inden for informations- og kommunikationsteknologi fremmer en fremtid, der er mere forbundet end nogensinde før ved hjælp af banebrydende IKT-løsninger — herunder smartphones, Internet of Things (IoT) applikationer og tekniske IKT-tjenester.

Innovative 5G-relaterede løsninger og applikationer

Udstyr til 5G millimeterbølge-infrastruktur

Efterhånden som flere og flere opgraderer til 5G, er der stigende interesse for millimeterbølge-teknologi, som muliggør større dækning af 5G-kommunikationstrafik. Kyocera forsker i og udvikler udstyr til 5G millimeterbølge-infrastruktur, såsom CPE (udstyr i kundens lokaler) og metasurface-refraktorer og -reflektorer, ved at kombinere forskellige teknologier, som vi gennem mange år har udviklet i vores telekommunikationsvirksomhed. Ved at udvikle udstyr til infrastruktur, der er kompatibelt med millimeterbølger, kan vi hjælpe med at frigøre 5G's fulde potentiale til at løse arbejdskraftmangel på produktionssteder ved hjælp af fjernrobotter, strømline fjernovervågning ved hjælp af high-definition video og løse andre problemer i en lang række andre situationer.

Produkter & løsninger

Fuld support fra netværksenheder til tjenester

Kyocera er engageret i at tilbyde "JAPAN MADE" mobile kommunikationsløsninger - robuste enheder med målrettede hardware- og softwarefunktioner sammen med et dedikeret supportsystem til enhedens livscyklus.

Robust smartphone med høj holdbarhed TORQUE®

5G-kompatibel enhed K5G-C-100A

Avanceret MCA trådløs radio KC-PS701

* "TORQUE" er et registreret varemærke tilhørende KYOCERA Corporation.

Hjælp kunder Brug viden til at skabe forandring

Løsninger til MFP'er, printere og ECM*1- og CSP*2

Kyoceras produktportefølje inden for dokumentløsninger omfatter en bred vifte af miljøvenlige og prismæssigt fornuftige MFP'er og printere samt kommercielle inkjetprintere. Vi tilbyder ECM- og CSP-løsninger, der forbedrer virksomhedernes driftseffektivitet og produktivitet og som gør dem i stand til at håndtere og bruge alle deres interne informationer og data på en omfattende måde. *1 ECM : Enterprise Content Management *2 CSP : Platform for indholdstjenester

MFP'er og printere

Kommercielle inkjetprintere

Advancerede komponenter understøtter et forbundet samfund

Elektroniske komponenter og halvlederkomponenter

anvendes i enheder, der spænder fra smartphones til industrimaskiner, og vi udvikler grundlæggende teknologier til en i stigende grad digital verden.

Keramiske kondensatorer

Tantalum-kondensatorer

Krystal-enheder

Keramiske halvlederkomponenter

Organiske halvlederkomponenter

Finkeramiske komponenter til udstyr til produktion af halvledere

Kyocera’s finkeramiske komponenter byder på høj præcision, kemikaliestabilitet og holdbarhed ved høje temperaturer for at hjælpe kunderne med henblik på at opnå integreret produktion af høj kvalitet.

Komponenter til produktion af halvledere