THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Hjem
  2. Om
  3. Forretningssegmenter
  4. Medicin & sundhedspleje

Medicin & sundhedspleje

Forbedring af medicinsk behandling og livskvalitet

Kyocera udvikler medicinske og dentale produkter til ortopædisk led- og tandudskiftning, som genopretter tabte fysiske funktioner, samt unikke enheder og systemer, der muliggør avanceret medicinsk behandling og optimerer håndtering af den daglige sundhed. Vi tilbyder samlede løsninger til forebyggende medicinsk behandling for at forlænge det sunde liv og forbedre livskvaliteten (QOL).

Sikre tidlig opdagelse

AI-system, der understøtter diagnosticering af osteoporose

Osteoporose kan ikke kun forårsage knoglebrud, men også mange andre sygdomme, hvilket øger risikoen for, at man bliver sengeliggende eller plejekrævende. Tidlig opdagelse og behandling er afgørende for at bevare patientens livskvalitet og begrænse udgifterne til lægebehandling.

Kyocera forsker sammen med Tokyo Universitet i tidlig opsporing af osteoporose. Dette system bruger AI til at beregne knogletætheden ud fra røntgenbilleder, hvilket forbedrer undersøgelserne med henblik på tidlig diagnosticering og bedre behandlingsresultater.

Produkter

Genoprettende og regenerative medicinske løsninger

Kunstige led

tandimplantater

Kyoceras ortopædiske og dentale implantater indeholder patenterede materialer og teknologier til overfladebehandling, der optimerer ydeevnen og levetiden for keramik og metaller.

Enheder og komponenter af høj kvalitet til avanceret lægefaglig behandling

Apparat til celleseparation og koncentrationsmåling

Denne enhed adskiller automatisk specifikke celler fra blod og andre kropsvæsker og måler deres koncentration for at støtte forskning og udvikling inden for biovidenskab. Ved at reducere arbejdsprocessen giver det mere tid til analyse, hvor der er stigende efterspørgsel.

Optiske enheder til fabrikationsautomatisering og medicinsk brug

Kyocera leverer optiske enheder til billedbehandling, der kombinerer en uafhængigt konstrueret linse med belysning og et kamera.